Verkopen

U overweegt om uw eigendom te verkopen?

Als professionele vastgoedmakelaar weten wij met welke zorgen en kansen de verkoop gepaard kan gaan. Het verkopen van een eigendom (woning, appartement, grond, … ) is niet eenvoudig en vraagt telkens een andere aanpak. IMMO DECLERCQ is daarom de geknipte partner om u bij te staan bij de verkoop van uw woning.

 

Waarom verkopen met Immo Declercq?

Wij geven u alvast 10 goeie redenen:

  1. Wij hebben reeds meer dan 15 jaar ERVARING in de professionele verkoop van woningen, appartementen, gronden, … .
  2. U krijgt van ons een PERSOONLIJKE begeleiding en opvolging. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant, wij luisteren naar uw persoonlijke vragen!
  3. Wij beschikken over een ruim en divers aanbod geschikt voor een breed publiek. Ook onze database is rijkelijk gevuld met KANDIDAAT-KOPERS die op zoek zijn naar een woning. Geschikte kandidaten worden door ons spontaan gecontacteerd.
  4. Onze jarenlange EXPERTISE leert ons dat het zeer belangrijk is om iedere eigendom op de beste manier in de markt te zetten en laat dat nu net onze specialiteit zijn. Professionele foto’s zijn een must, want een beeld zegt meer dan 1.000 woorden.
  5. Professionele BEGELEIDING en onderhandeling van en met kandidaat-kopers.
  6. Onze eigen website toont uw eigendom op een professionele manier. 
  7. Een op maat gemaakte PUBLICITEITSTRATEGIE zowel regionaal als nationaal via onze eigen website, sociale media (Facebook, Twitter), adwordscampagne, gespecialiseerde zoekwebsites (Immoweb, Zimmo, Proxio, … ), te koop-bord en gerichte opendeurdagen.
  8. Geen paperassen meer! Wij zorgen voor een volledig en correct verkoopdossier. Van EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, elektrisch keuringsattest, kadastrale legger, … tot aan de notaris. Kortom, een dossieropvolging van A tot Z!
  9. Wij werken OP AFSPRAAK: 7 dagen op 7 zijn wij 24u/24u telefonisch of per mail beschikbaar voor ons cliënteel.
  10. GEEN VERKOOP = GEEN COMMISSIE! Wij werken met een resultaatsverbintenis d.w.z. geen verkoop betekent automatisch geen commissie. 

Wenst u meer info over onze UNIEKE EN PERSOONLIJKE werkwijze, contacteer ons gerust telefonisch of per mail voor een vrijblijvend gesprek. In afwachting van uw telefoontje of bezoek, wensen wij u uiteraard alle succes toe bij de verkoop van uw eigendom.